Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

çoğu kez yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve cömert çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi midein;

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım etmek ve montajını akdetmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu kondisyon haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında esirgeme katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını Yangın Merdiveni Kapısı sağlamlar. Bu baplar dışarıya rast ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Binanın ciğerinden adiya sağlıklı inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page